karen@sydinterior.no

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vi hjelper deg med å finne det som er personlig for deg og ditt hjem.

Interiørdesign

Vi leverer ferdige oppgraderte møbler og interiør som til enhver tid vil være tilgjengelig i vår nettbutikk. Hvilke type møbler og stil vi har inne vil variere etter hva vi har tilgang på. 

Du kan også velge materiale til møbler som vi innehar, men som ikke er oppgradert enda. For eksempel tekstil, stein og farge på interiøret.

Vi kan hjelpe deg med å finne møblet du leter etter. Om du er privat person eller bedrift kan du kontakte oss for å se etter elementet du er på utkikk etter, vi kan finne det for deg, og gjøre det klart etter din anvisning.

 Som forhandler har du mulighet til å kjøpe tekstiler fra Ralph Lauren og Colefax & Fowler fra oss. Vi har også tilgang på tekstil fra Jane Churchill og Larsen.

Hjemmebesøk

Om du trenger hjelp til å oppgradere hjemmet ditt kan vi hjelpe med det. Bærekraftig renovering ved å fornye eller ombruk noe av det du allerede har.

Du kan også overlate oppgraderingsarbeidet på møbler du allerede har hjemme til oss, og vi leverer det ferdig tilbake til deg. Sammen kan vi se på farger og materialer du ønsker.
crossmenu