[email protected]

Du har ingen produkter i handlekurven.

[email protected]ør.no

Følg oss

Instagram

Dette er personvernerklæringen til Syd Interiør (Org.nr. 924 958 820 ). Videre i erklæringen omtaler Syd Interiør seg som "vi" eller "oss".

Ved å handle eller bruke våre nettsider samler vi inn anonyme brukerstatistikk og personopplysniger som du oppgir via våre nettstedsfunksjoner. Dette innebærer opplysninger gjennom: nettbutikk, kontaktskjema og betaling. I disse tilfellene opptrer vi som behandlingsansvarlig og du kan kontakte oss med spørsmål du måtte ha.

Ditt personvern er svært viktig for oss og vi behandler dine data etter gjeldende rett, slik det følger av personopplysningsloven og annen lovgivning som norsk rett har gjennomført.

Hvordan personopplysninger vi samler og hvorfor

Opplysninger knyttet til bruk av nettbutikk

For å handle varer på våre nettsider samler vi personopplysninger som navn, e-post, telefonnummer, kortinformasjon og adresse for å kunne levere våre tjenester til deg som kunde. Vi er nødt til å samle, lagre og behandle denne informasjonen for å kunne levere varer, ta betalt og følge opp eventuelle henvendelser, reklamasjon, retur og annet tilknyttet din bruk av våre nettsider og tjenester.

Analyse av nettstedtrafikk og adferd (Informasjonskapsler/Cookies)

På våre nettsider benytter vi programtillegg og verktøy for å forstå våre besøkende og brukere bedre. Denne typen informasjon inneholder ikke sensitive personopplysninger, men lagres gjennom såkalte informasjonskapsler eller cookies. Opplysninger som samles inn er blant annet: type enhet (desktop, tablet, telefon), land besøkende kommer fra, antall klikk på sider og hvor lenge besøkende er på en side. Tjenesten er levert av Google Analytics, les mer om tjenesten under "Hvem vi deler dine data med".

Kontaktskjema

Ved å benytte et eller flere kontaktskjemaer på våre nettsider spør vi om samtykke til å lagre og behandle informasjonen som du oppgir. Dette er vi nødt til for å kunne følge opp din henvendelse og sjekke eventuelle ordre, tidligere henvendelser eller annet som er relevant for kontaktskjemaet. I tillegg til å lagre dine opplysninger vil informasjonen du oppgir bli sendt på E-post til [email protected]

Innebygget innhold på våre sider

Ved enkelte tilfeller bruker vi tredjeparts-tjenester for å vise innhold på våre sider. Disse funksjonene kan hente inn generelle opplysninger om din bruk og interaksjon med de aktuelle tjenestene. Eksempler på slikt innebygget innhold er YouTube- og Vimeo-videoer og programtillegg som gir ekstern funksjonalitet (Bilder fra ekstern kilde, videoer, prissammenligning, wordpress-plugins o.l).

Hvem deler vi dine data med

Dette er en liste med hvem vi deler dine opplysninger med og hensikten.

WordPress: Nettsiden er bygget med verdens største publiseringssystem (CMS). Alt innhold og opplysninger oppgitt på nettsiden blir kjørt gjennom WordPress sin struktur, men ditt innhold vil ikke sendes direkte til WordPress eller deres utviklere. Innholdet er kun generelt behandlet av WordPress gjennom våre databaser.

Woocommerce: Vår nettbutikk/bestillingsløsning er bygget med Woocommerce som er et annerkjent og godt utviklet programtillegg til WordPress. Innholdet blir kun generelt behandlet av WordPress gjennom vår database.

Uniweb: Vi bruker Uniweb som webhhotell og leverandør av vår server. Dine opplysninger blir lagret gjennom deres tjenester.

Google: Vi benytter Google Analytics og Google Search Console som henter opplysninger om nettstedsbesøk, trafikk og analyse. Denne informasjonen inneholder ikke sensistv informasjon, kun anonym brukerinformasjon som kan lagres lokalt på besøkendes enhet og av Googles sine systemer. Vi benytter også Googles ReCaptcha i vårt kontaktskjema for å luke ut spam- og useriøse hendvendelser.

Stripe: Stripe er en betalingsløsning og benyttes som et ledd til å håndtere alle transaksjoner gjort gjennom salg på vår nettbutikk. Kunder trenger ikke å registrere en brukerkonto for å gjennomføre en transaksjon, dette eneste er et gyldig kreditt- eller debetkort med Visa eller Mastercard-logo. Stripe overholder næringens strengeste krav til sikkerhet. Det kreves også at vår nettside er godkjent med et sikkert https sertifikat for å kunne benyttes.

Bing: På lik linje med Google sine Analytics tjenester benytter vi Microsoft Bing til å hente inn anonyme opplysninger om nettstedsbesøk, trafikk og analyse.

Hvor dine opplysninger oppbevares

Vi lagrer dine opplysninger gjennom webhotell-leverandøren Uniweb som er et norsk selskap som er anerkjent for sine tjenester og sikkerhet. Gjennom kryptering blir dine opplysninger sendt og behandlet av Uniwebs servere og ivaretatt av servere plassert sikkert i EU/EØS.

Syd Interiør kan ikke lese eller se kort- og kontoinformasjon som blir lagret på siden gjennom kjøp i nettbutikken. Vi har ellers kun tilgang til opplysningene du selv oppgir eller som du legger igjen på våre sider.

Hvor lenge vi lagrer dine opplysninger

Dine opplysninger lagrer så lenge det er nødvendig, ulike opplysninger lagres ulikt over lengre tid. Anonyme opplysninger og statistikk lagres normalt opptil 14 måneder før de automatisk blir slettet fra vår database og Google sine tjenester. Personopplysninger gjennom salg i nettbutikken lagres inntill 2 år for å regnspaksføre, muliggjøre behandling av reklamasjon-, retur- eller kundeservice hendelser.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke data vi har om deg, etter du har sendt oss en forespørsel om dette. Du har også rett til å få dine opplysninger korrigert og endret ved å sende oss en forespørsel. Du kan også be om sletting av opplysninger vi har om deg som du har oppgitt gjennom våre sider.

Har du spørsmål eller annet vedrørende vår behandling av dine opplysninger ber vi deg ta kontakt, slik at vi kan hjelpe deg.

Vår kontaktinformasjon

  • Org.nr.:  968 316 648
  • Adresse: Flageborgveien 142, 4823 Nedenes, Agder Norge
  • E-post kundeservice: [email protected]
  • Telefonnummer: +47 917 42 246

For å få endret, slettet, tilgang til eller annet vedrørende dine personopplysninger kan du ta kontakt med utvikler (Topologic) av denne nettsiden på [email protected], så vil vi ta hånd om din forespørsel.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram